Lezing studentenvereniging

Tijdens het jaarlijkse symposium, op 11 mei 2019, van christelijke studentenvereniging Depositum Custodi mocht ik spreken over prestatiedruk en rust, onder de titel ‘Zat van onrust’. Het Reformatorisch Dagblad deed er verslag van en schrijft: “Wanneer de gerichtheid op een hogere werkelijkheid verdwijnt en het scheppingsritme wordt genegeerd, komt er een razende en rusteloze maatschappij die zonder onderbreking doordraait.” Lees hier verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s